Strona główna Biuletynu Informacji Publicznej - www.bip.gov.pl
Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Gryficach
Herb Powiatowy Inspektorat Nadzoru Budowlanego w Gryficach

Środa 20.06.2018

zaawansowane

Klauzula informacyjna Art. 14 RODO 2016/679

Zgodnie z art. 14 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż:

 

1) administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Powiatowy Inspektora Weterynarii w Gryficach z siedzibą w 72-300 Gryfice ul. Plac Zwycięstwa 37

2) kontakt z Inspektorem Ochrony Danych w PINB Gryfice możliwy jest pod adresem email: ido@it-serwis.com.pl

3) Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu wydania decyzji oraz rozpatrzenia wniosku na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. c, e ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

4) kategoria danych osobowych: dane zwykłe

5) Pana/Pani dane osobowe pozyskano z instytucji publicznych: Powiatowego Ośrodka Dokumentacji Geodezyjnej i Kartograficznej w Gryficach oraz organów administracji rządowej – Policja, Sądy, Powiaty i Gminy.

6) odbiorcami Pana/Pani danych osobowych będą inne instytucje publiczne: Urząd Skarbowy oraz inne organy administracji rządowej - policja i sądy.

7) Pana/Pani dane osobowe przechowywane będą przez okres przewidziany wg Rzeczowego Wykazy Akt.

8) posiada Pani/Pan prawodo: żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie.

9) ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych

9) Pana/Pani dane nie będą poddane zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji (profilowaniu).

10) Administrator nie planuje dalej przetwarzać danych osobowych w celu innym niż cel, w którym dane osobowe zostały zebrane.

11) Pani/Pana dane nie będą przekazane odbiorcy w państwie trzecim lub organizacji międzynarodowej.

Wytworzył:
Udostępnił:
Piotr Kubiak
(2018-06-01 20:24:30)
Ostatnio zmodyfikował:
Piotr Kubiak
(2018-06-18 20:21:09)
 
 
ilość odwiedzin: 388541

Biuletyn Informacji Publicznej wykorzystuje pliki cookies.

Korzystanie z serwisu oznacza zgodę na ich zapis lub odczyt zgodnie z ustawieniami przeglądarki.

X